Perfekt Guide til Stockholm, Sverige

Added 21/3/2011Stockholm er den smukkeste byer i verden, med 14 små øer, forbundet af 57 indbyggede broer. Den storslåede paladser, grøn, frisk luft, nærhed til havet, kendetegnende for denne by. Læs redigeret af N. Verdens første nationalpark redigeret Ekopark grønne lunge kaldes konstant tilstedeværelse af min by.

Den svenske har en hovedstad ved navn Stockholm i det nordlige Europa. Historien om denne by, WHO og Saha 750 år gang i at præsentere det rige kulturliv i en lang række andre attraktioner at besøge museer. Stockholm ligger i nærheden af ​​hinanden i alle seværdigheder er inden for gåafstand. Evnen til at se og alle på én dag med mange ting. Brugt Muzet storby liv, social historie af naturen, oplevelsen af ​​i alt!

Hvis du planlægger at besøge Stockholm, anbefales bogen JIT N. Torre del Ayuntamiento, hvor Budet for at se den smukke Stockholms skærgård. N Gå ikke glip af den opfattelse, som den ældste del af Stockholm, se "Gamla Stan - Old Town, for hver af verdens bedst bevarede middelalderby En tur gennem gaderne fyldt med butikker sceniske antikviteter kunstgallerier, souvenirbutikker, caféer foring. selv The Historic Center for Royal Palace of Great Dome "-. kirken.

I den grønne ø Djurgården "er de mest populære attraktioner i Stockholm CER mig. Besøg den berømte Wasa, mand-o krig. Eller besøge museet verden som den ældste udendørs" museum ". Muzet se, hvordan de gamle mennesker, der bor i forskellige dele af Sverige. hver zoologiske museum, hvor folk kan se dyr som vilde dyr er redigeret for at slippe af Bear svenske jærv, los mange eksotiske dyr altid redigeret colobus abe, en anden køber.

Stockholm Gröna Lund forlystelsespark i sig selv er placeret n øen Djurgården. Gröna Lund mig mere end 30 forlystelser - en rutschebane lotteri.

Hvad du gør - gå ikke glip af udsigten fra Stockholm Water! Kapitalforhøjelse på 14 øer, naturligvis, byder på masser af vidunderlig udsigt over tegn i vandet. Der er mange koncerter sightseeingboat vælge mellem flere muligheder. Hvis du mener, at der ikke nok af de 14 øer, smukke Stockholms skærgård med 30.000 øer af øen.

Muzet Vyse Tag oplevelsen af ​​Stockholm. byerne Stockholm, en af ​​de få, der giver os mulighed for balloner. Oplevelser i Stillehavet, sejle for at se Balls sigt sikker himlen for uforglemmelige hvad de skal gøre!

Du bør tour Tor Sigtuna - den ældste by i Sverige, som blev 800:e i dette århundrede. At gå der med tog eller bus Lodi Stockholm. I Sigtuna, tage kan en tur jeg er gammel træhuse i byen på søen Mälaren på sin egen del af ruten til det. Hvor kan du finde en pause i denne hyggelige café på områderne data Muzet museum. Sigtuna sammen na masse runesten, se om du er interesseret i historien. I området omkring Sigtuna, er der tre smukke slotte at besøge, hvis venstre Budet CAS. Du Steninge Rosersberg Skokloster slottet. Også få de bedste Stockholm Hotels, før du lander der.

Category : Not specified
| Contact author |